Oven-Baked Tradition Semi-Moist Fish 2,27 kg

Polovlhké, v troubě pečené, krmivo pro psy všech plemen s čerstvými rybami. Obsahuje kloubní podporu.

Dostupnost Dodáme do 1-5 dnů
Možnosti doručení
Kód: A92044
573 Kč 252,42 Kč / 1 kg
Oven-Baked Tradition Semi-Moist Fish 2,27 kg

Polovlhké, v troubě pečené, krmivo pro psy všech plemen s čerstvými rybami. Obsahuje kloubní podporu.

  • polovlhké granule jsou chutnější a tak vhodné i pro vybíravější jedince
  • hlavním a jedinným zdrojem živočišné složky jsou ryby (monoprotein - vhodné k řešení alergií na kuřecí maso)
  • pomalu pečené v troubě v malých dávkách

Složení:

ryby (26,0 % čerstvé ryby, 16,23 % dehydrované ryby), loupaný ječmen, žito, hrách, kokosový glycerin, řepkový olej, rýže, ozdobnice, řasy (Schizochytrium sp., zdroj DHA), glukosamin hydrochlorid, chondroitin sulfát, extrakt z rozmarýnu.

Analytické složky:

bílkoviny 22,0 %, tuky 12,0 %, hrubá vláknina 3,0 %, hrubý popel 7,5 %, vápník 0,75 %, fosfor 0,55 %, draslík 0,6 %, sodík 0,15 %, omega-3 1,0 %, omega-6 2,0 %, glukosamin 650 mg/kg, chondroitin sulfát 550 mg/kg, kyselina dokosahexaenová (DHA) 0,3 %.

Doplňkové látky na kg (nutriční doplňkové látky): vitamín A (retinylacetát) 5 000 m.j., vitamín D3 (cholekalciferol) 500 m.j., vitamín E 75 mg, železo (jako chelát železa (II) hydrátu aminokyselin) 79,2 mg, zinek (jako chelát zinku hydrátu aminokyselin) 90 mg, mangan (jako chelát manganu hydrátu aminokyselin) 6,48 mg, měď (jako chelát mědi (II) hydrátu aminokyselin) 11,16 mg, selen (jako seleničitan sodný) 0,0032 mg, jód (jako jodičnan vápenatý bezvodý) 0,896 mg, antioxidanty, kyselina citronová, želatina.

Kategorie: Granule pro psy Oven-Baked Tradition Semi-Moist
Plemeno - velikost: Malé, Střední, Velké
Aktivita/věk: Dospělý
? Maso převážně: Ryba
? Monoprotein: Jeden zdroj živočišných bílkovin
? Klouby: Kloubní podpora
Měkké granule: Polovlhké granule

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: